M.BURAK YALÇIN
Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Ferhat Yeğen, Yeniden Refah Partisinin milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtuluş reçetesi olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığına Ferhat Yeğen seçildi.

Dün Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş, bazı ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
Başkanlığını Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş’ın yaptığı divanda Ömer Karslı, Hasan Özdemir ve Emre Turgut Görev aldı.
Tek liste ile gidilen seçimde Ferhat Yeğen Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Ferhat Yeğen, artık alternatif olduğunu belirterek, “Partimiz, milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtuluş reçetesi ve dünya Siyonizm’i mikrobunun tek çaresidir” dedi.

Parti adına yapılan açıklamaları “dost acı söyler” prensibi ile yaptıklarını ifade eden Ferhat Yeğen, “Ülkemiz ve milletimizin refahı için uyarı vazifemizi iktidara kardeşlik vazifesi içerisinde yapıyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak iktidarın yanlışına, hatasına sevinen bir anlayışla hareket etmiyoruz. Çünkü bizler her zaman yıkmak için değil yapmak için geliyoruz” diye konuştu.

Ferhat Yeğen’in yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Mustafa Tortum, Mustafa Demiral, Murat Bolat, Mitat Şahin, Murat Barlık, Burhan Sönmez, Mustafa Atasoy, Fatih Çetin, Rüştü Şimşek, Oğuzhan Nartok, Murat Altekin, Ferit Şenöz, Serhat Erdoğan, Sevilay Tortum”