Çorum Başöğretmen Atatürk İlkokulu’nda Mevlid-i Nebi Haftası, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğum gününü kutlamak amacıyla bir program düzenlendi. 2/D sınıf öğretmeni Eyüp Biçer liderliğinden öğrencileri tarafından hazırlan programda ilahiler okundu, konuşma ve şiirlerin yanında öğrencilerce hazırlanan semazen gösterisi yapıldı.


Okul veli ve öğrencilerince büyük bir ilgiyle takip edilen program sonunda hazırlanan helvalar öğrenci ve velilere ikram edildi.  Öğrenciler tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edilerek çalışanların Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı.


Okul Müdürü Ceylan Şahin, “Peygamberimizin örnekliğini ve insanlığa takdim ettiği değerleri anlamayı, toplumumuzun her kesimine ve gönül coğrafyamıza anlatmayı ve tanıtmayı, günümüz problemlerine nebevi referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlikte emekleri olan öğretmenlerimiz, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.