RECEP MEBET

‘Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatı’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akca gazetemizi ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’ın evsahipliğindeki ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Osman Fındık, Osmancık eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve AK Parti Osmancık eski İlçe Başkanı Hacı Bayram İlhan’ın da aralarında bulunduğu bir heyet de katıldı.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Lütfi Akca, AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığıyla birlikte kariyerinde yeni bir aşamanın ilk adımını attığını söyledi.

“Biz hakkımızda hayır olacağını düşündüğümüz bir adım attık, takdir Allah’ın” diyen Akca, üniversite hocalığı ve 10 yıllık bürokratlık görevinin ardından hizmet vesilesi olarak gördüğü siyasete adım attığını kaydetti.

Karar verme sürecinde Ankara ve İstanbul’daki tecrübeli siyasetçilerin tavsiyelerini aldığını anlatan Akca, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bir üyesi olarak ülkeme ve memleketime hizmet etmenin değerli olduğuna inanarak bu yola çıktım” dedi.

Kendi aklıyla hareket etmek yerine istişareye büyük önem verdiğini belirten Akca, Başbakan Binali Yıldırım’dan da izin aldıktan sonra istifasını verdiğini ifade etti.

“Sivil Toplum Kuruluşları’ndaki görevlerimden dolayı İstanbul’dan aday olmam istenmesine rağmen memleketimi önceleyerek adaylık başvurumu Çorum’dan yaptım” diyen Akca, hizmete talip olduğunu vurguladı.

Çorum’da hayata geçirdiği baraj ve sulama projelerinden de bahseden Prof. Dr. Akca, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatı” diye konuştu.

Hayat felsefesi gereği ilkeli, dürüst ve seviyeli bir siyaset anlayışını benimsediğini dile getiren Akca, “Yapılacak çok iş var” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol Taşkan ise Prof. Dr. Lütfi Akca’ya başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi