M.BURAK YALÇIN

‘SAMET Masters Club - Mobilyanın Üstatları Buluşuyor’ etkinliği ile yeni nesil ürünlerini Çorum’da tanıttı.

Türkiye ve dünyanın sayılı mobilya aksesuar markalarından biri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini Sanayi Sitesi’nde tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturdu.

SAMET mobil tanıtım tırıyla yeni nesil ürünlerini tüm Türkiye’ye tanıtmayı hedefleyen firma yetkilileri yeni nesil inovatif ürünlerini 5 ay boyunca Türkiye’nin çeşitli illerinde tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturacaklarını söylediler.

SAMET Masters’ Club Mobile isimle proje kapsamında tır 5 ay boyunca 48 ilde 56 noktayı ziyaret edecek edecek.

Tanıtım tırında yer alan ürünler arasında çekmece rayları kategorisinde lansman ürünü SO Class Teleskopik Ray Sistemleri başta olmak üzere, SmartSlide kısmi ve tam açılım ürünleri, Smartflow ve Alphabox yeni nesil çekmece sistemleri, menteşe ürün kategorisinde Master ve Invo frenli menteşe çözümleri ile sürme kapak sistemleri bulunuyor.

SAMET’in fonksiyonelliği sofistike tasarım ile buluşturduğu ürünlerini iş ortaklarının ve üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıtım yapacağı aktivite kapsamında, ürünler hakkında eğitim verilecek atölyeler düzenlenecek. Atölyeler sonunda gerçekleştirilecek yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verilirken, aktivite alanını ziyaret edenler de birbirinden güzel sürprizlerle karşılaşacak.

Etkinlikte SAMET üretim tesisleri, özel bir simülasyonla alana gelen ziyaretçilere tanıtıldı.