FATİH BATTAR

Çorumda yaşayan Murat Şimşek'in sıfır diye aldığı araç 2. el çıkınca başından aşağıya kaynar sular döküldü. Yeni araba mutluluğu kursağında kalan Murat Şimşek olayı mahkemeye taşıdı.

Çorum’da yaşayan Murat Şimşek’in 2 yıl önce aldığı sıfır araba tam anlamıyla kabusu oldu. Bayi çıkışlı o arabanın kilometresinin düşürüldüğünü öğrenince hayatının şokunu yaşadı.

Olayı Show Haber’e anlatan Şimşek, sıfır diye aldığı arabanın sıfır olmadığını 2 yıl sonra öğrendiğini söyledi.

Aracı Çorum’da bir bayiden aldığını belirten Şimşek; “Biz bu aracı 2 sene önce kredi çekerek aldık. 2 senede 12 sefer servise götürdüm. Sürekli sıkıntı çıkınca beni Samsun’daki yetkili servise yönlendirdiler. Aracımızın sıfır olmadığını orada öğrendik. Arabanın kilometresi Samsun’da 84 bin, Çorum’da 34 bin kilometre çıkıyor. Biz bunu duyunca çok şaşırdık.  Şimdi ne yağacamızı bilemiyoruz. Satamıyoruz da bu sefer de biz sahtekar durumuna düşüyoruz. Sıfır araba diye aldım sıfır araba istiyorum.” dedi

Kandırıldığını düşünen Şimşek olayı mahkemeye taşıyarak hukuk mücadelesi başlattı.

Arabayı aldığı yere şikayetini iletince araç beyninin değiştirilmesi teklif edildiğini ama kabul etmediklerini kaydeden Şimşek’in tek isteği mağduriyetinin giderilmesi.