M.BURAK YALÇIN

Yavruturna Mahallesi muhtar adayı Süleyman Kamışlı, düzenlediği basın toplantısıyla aday olduğunu açıkladı.

Dün Kerem Ali Çay Ocağı’nda adaylığını açıklayan Süleyman Kamışlı, mahallenin toplumsal ve çevresel yaptırım ve yatırımlardan yararlanabilmesi, yaşanabilirlik düzeyini yükseltmek için muhtarlık görevine talip olduğunu ifade etti.

‘MAHALLEMİZİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM’

Gönüller yapmak için, çocuklara, yaşlılara, kadınlara, gençlere ve tüm mahalle sakinlerine daya iyi bir mahalle için çalışacağına söz veren Süleyman Kamışlı, “Kendim ve ailem için var olmasını istediğim şeylerin, sizler ve aileleriniz için de var olmasını amaçlıyorum. Gelin mahallemizin aydınlık yarınlarını, güzel günlerini, mutlu ve aydınlık geleceğini hep birlikte inşa edelim” dedi.

‘MAHALLEMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM’

Toplumsal barış için de payına düşen göreve her zaman hazır olduğunu ifade eden Kamışlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Barış, sevgi, hoşgörü, karşılıklı anlayış ve güven ortamı için el birliğine, gönül birliğimize her zaman önem vereceğime inanabilirsiniz. Sevginin ve özverinin harcı olalım. Mahallemize birlikte sahip çıkalım.

‘MAHALLEMİZİN AŞILMAYACAK SORUNU YOK’

Muhtar adayı olarak hedeflerim büyük, ideallerim büyük. Mahallemizin aşılmayacak sorunu yok. Yeter ki, sorundan değil, çözümden yana ortak bir iradeye sahip olalım. Ben, sorunların, gerililerin, çözümsüzlüklerin değil, ortak alın, müşterek çözümlerin parçası olmak için yola çıktım. Bize verilecek bu kutsal görevin emanetini daha ileriye götürmek için tüm ekibimizle değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için en önemli vizyonumdur. İşte bu vizyondan hareketle, mahallemizin Valilik ve Belediye hizmetlerinden azami ölçüde yararlanabilmesini sağlamak, katılımcı ve demokratik muhtarlık yönetimi oluşturmak için mahallemizin yönetimine talibiz.”

Adaylık açıklamasında bazı Yavruturna Mahallesi sakinleri de hazır bulundu.