YÜKSEL BASAR
Okul Sporları Muay Thai İl birinciliği yapıldı. Atatürk Spor Salonu Boks Salonu bölümünde yapılan il birinciliğinde sadece bir maç yapıldı. 12’si erkek üçü bayan toplam 15 sporcunun mücadele ettiği il birinciliğinde A gençler 57 kiloda müsabaka yapıldı. Diğer sıkletlerde ise sporcular rakipsiz oldukları için maç yapmadan birincilik ödülünün sahibi oldular.


Buna göre il birinciliğinde alınan sonuçlar şöyle:
B Genç Erkekler: 48 kilo Mustafa Koç (Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lises), 51 kilo Yakup Narin (Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lises), 64 kilo: Eren Yörük (Alaca Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi), 70 kilo Süleyman Umut Gökkoca (TOBB OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 75 kilo Furkan Özbahar (Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) .


A GENÇ ERKEKLER: 48 kilo: Furkan Erdoğan (Ada Koleji), 57 kilo 1. Berhan Can Özen (Şehit Erol Olçok Anadolu İmam İmam Hatip Lisesi, 2. Tibet Kürşat Alp (Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi). 60 kilo: Boran Baran (TOBB OSM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 70 kilo: Mehmet Tekin (Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi), 75 kilo: Haluk Kaya (Özel Hitit Temel Lisesi), +81 kilo: Bahri Kerem Üçok (Ada Koleji).
B GENÇ Bayan: 44 kilo: Bengisu Özsaraç (Spor Lisesi), A GENÇ Bayan: 51 kilo Damla Yıldırım (Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 54 kilo Yeşim Yeter (Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).