RECEP MEBET

Çorum Ulaş A.Ş. yönetimi dün gazetemizi ziyaret etti.

Arap Ballı başkanlığındaki ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Şen, Adnan Cıdık, Sinan Uslu ve Mustafa Emiroğlu katıldı.

Ziyarette konuşan Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, “Şirket ortaklarımızdan aldığımız yetki ve güç doğrultusunda, Belediyemizle işbirliği içinde Çorum’da toplu ulaşıma yeni bir vizyon kazandıracağız” dedi.

“Birlik ve beraberlik içinde, önümüzdeki dönemde daha güzel hizmetlere imza atmak için kolları sıvadık” diyen Arap Ballı, halkın talep ve beklentilerine uygun olarak en iyi hizmeti sunma bilinciyle çalışacaklarını söyledi.

Önceki gün ÇESOB Salonu’nda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’a ilişkin açıklamalarda da bulunan Ballı, “123 şirket ortağımızdan 120’sinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda 540 bin pay karşılığı oy kullanılırken 12 bin pay karşılığı oy ise kullanılmadı. Seçim gündemiyle toplanan genel kurulda, geçmiş dönem bilanço ve gelir-gider hesapları ele alınmazken yaptığımız konuşmalarda birlik ve beraberlikle yeni dönemde yapacağımız çalışmaları anlattık” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi