Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilcisi Emrah Öztekin, yardıma muhtaç insanların evlerinin kapılarına bırakılan yardım kolileri ile hem ihtiyaçları giderdiklerini hem de yardım ulaştırılan kişileri mağdur etmediklerini belirtti.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kış ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ortalama ağırlığı 21 kilogram olan ve içerisinde bakliyat bulunan paketler verdiklerini kaydeden Öztekin, “Yardımlarımız sadece Ramazan ayı içerisinde sınırlı kalmıyor. Bu yardımlarımızı hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleştiriyoruz ve hayırlarını ulaştırmaya vesile oluyoruz” dedi.


Gerçek muhtaçlara ulaştırabilmek için, ihtiyaç sahiplerini tespit ederken azami gayret içerisinde olduklarını dile getiren Öztekin, “Bizden yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önce resmi kaynaklardan araştırıyoruz. Herhangi bir engel olmadığını öğrendiğimiz zaman ise mahallelerine giderek, muhtardan, komşularından, bakkaldan bilgi istiyoruz. Daha sonra ise bu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine giderek onları mekânlarında ziyaret ediyoruz. Durumlarını görüyoruz ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Daha sonra yönetim olarak istişare edip gereken yardımı yapıyoruz” şeklimde kaydetti. (Haber Merkezi)