RECEP MEBET
Özel Çorum Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ndaki başarı geleneğini bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.

YKS sonuçları ile ilgili AHLPark AVM MADO’da basın toplantısı düzenleyen Selami Tüysüz, ilk 2.000’de 10, ilk 5.000 sıralamasında ise 20 öğrencilerinin yer aldığını açıkladı.
“Üniversite sınavında yine şampiyonlar çıkarmanın haklı gururunu taşıyoruz” diyen Tüysüz, YKS-EA il 1.’si ve Türkiye 23.’sü Muhammet Batuhan İlhan’la birlikte Çorum’da ilk 10’da 7 derece çıkarmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.
Sınav Anadolu Lisesi Müdürü Nurhan Dilbaz, Sınav Kurs Merkezi Müdürü Sezgin Yılmaz ile Kurum Ortakları’ndan Ali Kocatüfek, Okan İbik, Bülent Ünver ve Nuh Kılıç ile bazı öğretmenlerin de katıldığı toplantıda açıklamalarını sürdüren Tüysüz, şöyle konuştu:

SINAV’IN GURUR TABLOSU
“Okulumuz öğrencilerinin yanı sıra kursiyerlerimizden onlarcası, bu yıl da elde ettikleri başarılarla bizleri ve ailelerini gururlandırdılar. 
YKS Alan Yeterlilik Sınavları (AYT) yerleştirme puanlarına göre öğrencilerimizden Ömer Çoban Çorum 2.’si ve Türkiye 615.’si (TYT 465.’si), Umut Çelenli Çorum 3.’sü ve Türkiye 1057.’si, Gürkan Çoban Çorum 4.’sü ve Türkiye 1628.’si, Selina Demir Çorum 5.’si ve Türkiye 1682.’si, Hasan Serdal Köksal Çorum 6.’sı ve Türkiye 1713.’sü, Yağmur Şentürk ise Çorum 7.’si ve Türkiye 1739.’su olmayı başardı.

BİREYSEL ve KİTLESEL BAŞARININ ADRESİ
2020 YKS’deki dereceleriyle dikkat çeken Sınav Eğitim Kurumları, geçmişten bugüne bireysel ve kitlesel başarının adresi olmaya devam ediyor.
Büyük bir hazırlık sürecinin sonucunda hayal ettikleri üniversitelere girecek puanlar alan öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyor, başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi de tebrik ediyorum.
Öğrencilerimizin yetişmesinde kıymetli katkılarından dolayı Çorum 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi ile Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine de şükranlarımızı sunmak istiyorum.”

TERCİH DÖNEMİNDE DE ADAYLARIN YANINDAYIZ
6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan tercih işlemleri süreciyle ilgili de bilgiler veren Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Tüysüz, “Alanında uzman isimlerden oluşan kadromuzla, Çorum’da sınava giren tüm üniversite adaylarına bu yıl da ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

Pandemi döneminde etkin bir şekilde kullandıkları Sınav TV ve Sınav Dijital uygulamalarının yanı sıra öğretmenlerin koordinatörlüğünde canlı yayın dersler ve günlük hazırlık programları düzenlediklerini hatırlatan Tüysüz, yoklama alınan derslerin ve kamp döneminin başarıyla tamamlandığını dile getirdi.

Düzenlenen programda konuşan şampiyon öğrenciler ise, Kurucu Müdür Selami Tüysüz başta olmak üzere sınava hazırlık döneminde daima yanlarında olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. (ADVERTORİAL)