AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Oğuzlar'da halkla ve teşkilatla buluşma gerçekleştirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım'a destek isteyen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “15 Temmuz'da nasıl ki hiçbir ayrım gözetmeksizin ülkemizin birliği ve bütünlüğü için meydanlarda hep birlikteydiniz yine bu birlik ve beraberlik ile ilçemiz ve ülkemiz adına tek yürek olup iradenizi sandığa yansıtmanızı temenni ediyorum. Her birinizin desteği çok önemli. Oğuzlar'da 3000 seçmen varsa 3000'inin de oyuna talibiz. Gelin hep birlikte burada büyüyen ve gelişen bir Oğuzlar için Belediye Başkan Adayımız Muzaffer Yıldırım ile birlikte yürüyün.” diye konuştu.


AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da, ilçe halkının ilgisinden ve sevgisinden memnuniyetini dile getirirken, “Biz farklılıklarımızı millet olma potasında eriten bir büyük kültürün mensuplarıyız. Oğuzlar’ımız da farklılıkları ile bir bütün olan, kardeşliğin ve sevginin daim olduğu bir ilçemiz. Birlikteliğimizi 31 Mart yerel seçimlerinde iradelerini ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ ülküsü ile sandığa yansıtacağını temenni ediyorum. Biz hep birlikte Türkiye'yiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım ise, ziyaret ve desteklerinden dolayı Ceylan ve Ahlatcı’ya teşekkür etti. Yıldırım, “İnşallah 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında hemşehrilerimin desteği ile Oğuzlar’ımızda gönül belediyeciliğini inşa edeceğiz." dedi.
 

BASMACI’NIN AİLESİ’NE TAZİYE ZİYARETİ
AK Parti heyeti, halkla buluşmanın ardından bir de taziye ziyaretinde bulundu. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, kanser tedavisi görürken vefat eden önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Akif Kürşat Basmacı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilediler.