RECEP MEBET
Hyundai yetkili satıcısı Karataş Otomotiv, bol avantaj fırsatları sunan Kasım kampanyasını tanıttı.
‘Hyundai Assan'dan Bol Avantajlı Sıfır Faiz Fırsatları’ adlı kampanya hakkında bilgi veren Karataş Otomotiv Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, “ÖTV indirimine ek olarak tüm Hyundai modellerinde cazip indirimler ve sıfır faizli kredi desteği sağlıyoruz” dedi.
Yeni Tucson Dizel ve i30’da benzersiz indirimler uyguladıklarını anlatan İbrahim Saçmacı, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

‘BU FIRSATLAR KAÇMAZ’
“Türkiye'de ürettiği i10 ve i20 modelleriyle 40'tan fazla ülkeye ihracat yaparak ekonomiye katkıda bulunan Hyundai Assan, Kasım ayında geçerli olmak üzere yeni bir satış kampanyası düzenledi. Geçtiğimiz günlerde alınan ÖTV indirim kararının ardından müşterilerine daha avantajlı fiyatlar sunan Hyundai Assan, özellikle i30 modelindeki indirimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Markanın İzmit'teki fabrikasında üretilen i10 ve i20 modelleri, tüm versiyonlarında geçerli olmak üzere 12 ay kredi kullanımı için sıfır faiz olanağı sunuluyor. Hyundai i10 cazip fiyatlarla satışa sunulurken hurda indirimi de eklendiği zaman rakam daha da düşmüş oluyor. Bu indirimler Yeni i20 modelinde de uygulanıyor. 
Hyundai'nin çevre dostu otomobillerinden biri olan IONIQ Hybrid ise hurda indirimiyle birlikte inanılmaz fiyatlara düşüyor. IONIQ modelinde ayrıca 12 ay kredi için sıfır faiz imkanı bulunuyor. Aynı kredi koşulları KONA modelinde de geçerli.

‘TUCSON, YENİ 1.6 LT DİZEL MOTORUYLA LİDERLİĞE OYNUYOR’
Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de de satışa sunulan Yeni Tucson ise özellikle dizel otomatik versiyonuyla otomobil severlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Hyundai Assan, Tucson modelinde de 12 ay sıfır faiz kredi imkanı veya nakit indirim desteği sunuyor.
Hyundai'nin C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson, yeni 1.6 litre dizel motoru ve teknolojik donanımlara sahip yeni iç mekanıyla Türkiye'de satışa sunuldu. Tucson'un 1.6 litrelik dizel versiyonunda 4x4 seçeneği de bulunuyor.
Yeni 1.6 lt 136 bg dizel motoru, DCT şanzımanı ve 4x4 seçeneği ile segmentinde tek olan Tucson, full LED farları ve basamaklı ızgarasıyla da markanın karakteristik kimliğini vurguluyor.
Apple CarPlay ve Android Auto gibi premium bağlanabilirlik özellikleri ve kablosuz şarj, Akıllı Hız Sabitleyici, Stop & Go ve yeni 360 derece park kamerası özelliği, yeni kapı kilit tasarımı ile yüzde 21 daha sessiz ve rahat açılan kapı kolları, şaft tüneli, çamurluk içleri, ön torpido ve taban bölgesinde artan ses yalıtımının yanında Euro 6D seviyesinde daha çevreci motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.”
Karataş Otomotiv Satış Müdürü Saçmacı, “Hyundai’nin yeni modellerini yakından görüp test etmek ve kampanya fırsatlarından faydalanmak isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren plazalarımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.