FATİH AKBAŞ
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, "Ne mutlu bize ki milletin adamı gönüllerin sultanı Cumhurun Reisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Haziran 2001 yılında kurduğu bu güzide partinin birer mensuplarıyız. Ne mutlu bize ki tek vatan tek millet tek devlet tek bayrak üzerine and içerek öncelikle İslam milletinin ardından tüm mazlum coğrafyanın umudu haline gelmiş 'dünyada 5'ten büyüktür' diyerek bütün zalimlere karşı dik duran kefenini giyerek Hak uğruna yola çıkmış mümtaz bir liderin uç beyleri olarak dava arkadaşlarıyız" dedi.  

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Vefa Programı'nda konuşan Yusuf Ahlatcı, AK Parti'nin kurulduğu günden beri katıldığı seçimlerin tamamını kazandığını ve her daim iktidar olduğunu hatırlatarak, "Biz öyle bir teşkilatız ki AK Parti içinde bayrak yarışı hep üst düzeydedir. Çorum'da da tüm seçimlerde Türkiye geneli oy oranının daima üzerini yakaladığımız görülüyor. Göreve geldiğim günden bugüne kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, bakmadık göz, girmedik gönül, bırakmamak üzere çalıştık. Son nefesimize kadar da çalışmaya devam edeceğiz. 'Durmak yok yola devam' düsturuyla gece gündüz aşk ile çalışacağız. Çorum ili olarak 31 Mart seçimleri ile büyümeye kalkınmaya hizmet üretmeye ve bir büyük şehir hüviyeti kazanmaya yönelik çalışmalarımız Halil İbrahim kardeşimizle birlikte büyük bir ivme kazanarak devam edecektir. Biz öyle bir teşkilatız ki 15 Temmuz gecesi milletin adamının bir işaretiyle şehit olmak üzere sokaklara çıkarak hain ve zalimlere buraları dar ettik.  ABD imalatı FETÖ'nün arı kovanına çomak sokup kovanı teröristlerin başına geçirdik. El ele gönül gönüle verdiğimiz de neler yapabileceğimizi bütün dünya çok iyi bilmektedir. Dün Kandil'de ki operasyonda hainleri nasıl yok ettiğimizi bütün dünya izledi. Bundan sonra da terörle, ekonomik saldırılarla ve her türlü hainliklerle yılmadan mücadele edeceğiz. Bu başarı güçlü bir liderin etrafında sımsıkı durmanın birlik ve beraberliğin omuz omuza bir dik duruşun nelere kadir olacağının açık bir emaresi net bir göstergesidir" şeklinde kaydetti.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğe en üst düzeyde ihtiyaç duyduğunu ifade eden Ahlatcı sözlerine şöyle devam etti: "Bu salonda ki tüm kardeşlerim de biliyor ki 31 Mart'ta sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz, ülkemizin bekasını oylayacağız. Bir var olma mücadelesi vereceğiz Öyle olmasaydı Cumhur İttifakına karşı ne olduğu beli olmayan bir 'Zillet İttifakı' ile karşı karşıya olmazdık. Birbirinden adeta tiksinen dörtlü bugün bir olmuşlar."
Ahlatcı, şimdiye kadar AK Parti'ye hizmet etmiş ve gönül vermiş herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.