M. BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanlığı’nın Çöplü Mahallesi’nde açmış olduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşma yapan AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Türkiye’nin ve ümmetin tek umudunun AK Parti olduğunu söyledi.

‘AK PARTİ BİR DEĞİŞİMDİR’

AK Parti’nin sadece bir parti olmadığını ifade eden AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, “AK Parti sadece bir parti değildir. Bir mekteptir, değişimdir, dönüşümdür, ümmetin umududur. Ümmetin umudu AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a nefer olabilmek için kefenimizi giydik bu millete layık olabilmek için yola çıktık. AK Parti ümmetin tek umudu. Türkiye’nin umudu ise AK Parti’dir” dedi.

’24 HAZİRAN’DA İKİNCİ BAYRAMI YAPACAĞIZ’

Kapı kapı dolaşacaklarını ve sıkmadık el bırakmayacaklarını da kaydeden Erol Kavuncu, “Eğer 24 Haziran’da bu millet, gönül coğrafyamızın umudu olarak bir yanardağ gibi patlamazsa köşe başında el ovuşturan, başarısızlık bekleyen zalimlere bir koz vermiş olacağız. Kapı kapı dolaşacağız, sıkmadık el bırakmayacağız ve milletin gönlüne gireceğiz. İnşallah 24 Haziran’da ikinci bir bayramı yapacağız” diye konuştu.