Amasya’da katıldığı bir programdan dönen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Çorum’a misafir oldu. Ziyaret sırasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’la da bir araya gelen Bakan Dönmez, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ı tebrik ederek başarı dileklerini ifade etti.

AHL AVM’de gerçekleşen buluşma toplantısında, Aşgın’ın seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği Bakan Fatih Dönmez, Aşgın’ın adaylığını kutladığı sohbette, Aşgın’ın Çorum’a çok yakıştığını, Çorumlular’ın da gereken desteği vereceğine yürekten inandığını ifade etti.

Bakan Dönmez’in ziyaretinde AHL Mado Kafe’de gerçekleşen yemekli buluşmaya Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Zeki Gül, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman da katıldı.