RECEP MEBET
CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, eski Devlet Hastanesi’nin yeniden hizmete sunulması için başlatılan girişimi desteklediklerini açıkladı.

AK Parti heyetinin Sağlık Bakanı ile yaptığı görüşme ile ilgili haberleri yeril basından takip ettiklerini belirten Hasan Eray Tüfekçi, 250 yataklı hastanenin gerekli düzenlemelerin ardından yeniden hizmete sunulmasından memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Daha önce kamuoyuyla paylaştıkları üzere Çorum ve Çorumlu’nun yararına olan her konuda ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını vurgulayanTüfekçi, eski hastanenin yeniden aktif hale getirilecek olmasının şehir adına olumlu bir gelişme olacağını dile getirdi.

Mevcut fiziki yapıda gerçekleştirilecek düzenlemelerin yanı sıra donanımsal iyileştirmenin de gerekli olduğuna işaret eden Tüfekçi, Bahabey Caddesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için de aynı yönde adım atılmasını beklediklerini kaydetti. Kamuoyunun da bu hususta aynı beklentiyi taşıdığını belirten Tüfekçi, “Yeşil dokuya zarar verilmeden heriki  sağlık kurumunun da yerlerinde hizmetlerini sürdürmesi, ulaşılabilirlik açısından bizce çok uygun olur” dedi.

Tüfekçi, Çorum halkı için yapılacak her hizmetin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi