AK Parti, Uğurludağ Belediye Başkan Aday Adayı Adem Yıldırım, İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği “Gelecek için Eğitim Tasarımı Sempozyumuna” katıldı. 


Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı sempozyuma,  İlim Yayma Vakfı ve TÜRGEV Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Teknoloji Takımı Başkanı Selçuk Bayraktar, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu konuşmacı olarak katılırken, eğitim konusunda değerlendirmeler yaptılar.


Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sempozyumda, Türkiye’deki eğitim sistemi ve eğitimde modernleşme gibi konular tartışıldı. 
Sempozyum hakkında konuşan AK Parti Uğurludağ Belediye Başkan Aday Adayı Adem Yıldırım, “Sempozyumu öğrencilerin organize etmesi gençlerimizin ileride daha büyük işlere imza atacaklarının işaretidir. Hükümetimizin gerçekleştirmiş olduğu eğitim reformları sayesinde eğitimde, nitelik ve nicelik bakımından dünyanın ileri gelen ülkelerini yakalamış durumdayız. Bu tarz sempozyumların da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin geleceği için belirlemiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine, bizleri bir adım daha yaklaştıracağına dair hiç şüphemiz yoktur” dedi.