AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete yolculuğunun 80. yıldönümü münasebetiyle anma mesajı yayınladı.

“İstiklal ve istikbal mücadelemizin ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal, milletimizin de azim ve kararlılığıyla zafere ulaşmış, tüm dünyanın saygı duyduğu her zaman başarıyla yad ettiği bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.” diyen Karadağ, mesajını şöyle sürdürdü:

“Bu vatanın aziz evlatları var olduğu sürece hiç kimse bizlere diz çöktüremeyecek, bayrağımızı indiremeyecek ve namusumuza halel getiremeyecektir. Gazi Mustafa Kemal’in bu vatan mücadelesini her şeyden üstün tutarak kurmuş olduğu, milletimize “en büyük eserim” dediği cumhuriyetimizi bizlerde aynı duygu ve düşüncelerle koruyarak daha ileri seviyelere taşıma gayreti ile var gücümüzle mücadele etme kararlılığımızı sonsuza kadar sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünde tüm dünyanın gıpta ile baktığı ve dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanını AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun gayretleri neticesinde kendisinin katılımlarıyla açmış olmamız bunun en büyük göstergelerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 80. Yıl dönümünde milletimizin bağımsızlığına ve bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi, özlem ve hasretle yad ediyorum.”