MURAT ÇETİN

Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Keleş, gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’la görüşen Yakup Keleş, “Çorum’u bölgesinde örnek ve marka şehir haline getirmek gibi bir idealle yola çıktık. Hedefimiz, Çorum’u geleceğe taşımaktır.” dedi.

28 yıldan beri belediyecilik hizmetleriyle meşgul olduğunun altını çizen Yakup Keleş, Çorum kamuoyu tarafından da 5 yıl sürdürdüğü Özel İdare Genel Sekreterliği görevi ve ortaya koyduğu başarılı çalışmalarıyla tanınıyor.

“28 yıllık bilgi ve tecrübemizi, Çorum’un her alanda daha iyiye ve daha güzele ulaşmasına hizmet edebilmek için Belediye Başkanlığı’na talip olduk.” diyen Yakup Keleş, Çorum’un temel problemlerini ortaya koymak için, çevre düzeni planıyla bağlantılı olarak projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Keleş, mesleki birikimlerini Çorum için hizmete dönüştürme amacıyla talip olduğu adaylığıyla ilgili şunları söyledi, “28 yıldan beri belediyecilikle meşgulüz, Çorum Özel İdaresi’nde de 5 yıl hizmet etme imkanımız oldu. Mevcut bilgi ve tecrübemizi Çorum’un her alanında daha iyiye daha güzele ulaşması için belediye başkan adaylığına talip olduk. Yapılan güzel işlerin daha ileriye gitmesini sağlamak temel amacımız olacaktır. Çevre düzeni planıyla bağlantılı olarak, Çorum’un temel problemlerinin çözümü için yapacağımız çalışmalarla, Çorum’u geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Çorum’u bölgesinde örnek ve marka bir şehir haline getirmek istiyoruz.”

Genel yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, Reha Uysal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Keleş’e ziyareti için teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.