M.BURAK YALÇIN

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum’u bir bütün olarak kucaklayıp gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, ilk basın toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Parti merkezinde gerçekleşen toplantıda MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve parti yöneticileri hazır bulundu.

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, sorumluluklarının büyük olduğunu belirterek, şahsına tevdi edilen görevi başarıyla yerine getirmek için azim ve heyecanla çalışacağını ifade etti.

ÇORUMLULARA SÖZ VERDİ

Çorumlulara üç şeyin sözünü veren Kenan Şahin, emanete ihanet etmeyeceğini, söz verdiklerinde tutacaklarını ve asla yalan söylemeyeceklerini kaydetti.

‘GEZMEDİK SOKAK, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hak yoldan vazgeçmeyeceğiz, Allah’tan korkacağız. Adil olacağız, işi ehline vereceğiz. Çorumluyu kandırmayacağız. Bahane üretmeyeceğiz. Ya bir yol bulan olacağız ya da bir yol açan olacağız. Üretken Belediyeciliği Çorumlu hemşehrilerimize anlatacağız. Çorum’u bir bütün olarak kucaklayıp gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız.

‘KIRAN OLMAYACAĞIZ’

Kendimizi Çorumlulara anlatacağız. Kıran olmayacağız. Sırça saraylarda oturan bolu beyine karşı Köroğlu olacağız. Yunus Emre olup aşka uçacağız. Mevlana olup “yine gel” diyeceğiz. Düsturumuz belli; elimize, belimize, dilimize sahip olacağız. Herkesi kucaklayacağız, çocuklarımıza sahip çıkacak büyüklerimizin hayır duasını alacağız.

‘ÇORUM’DA UMUT MHP’DİR’

Seçim süreci boyunca görüntü ve ses kirliliğine müsaade etmeden huzur ortamı içinde bir süreç geçirmek istiyoruz. MHP, ülkemizin yükselen değeridir. Ülkemizde olduğu gibi memleketimizde de umut MHP’dir. Aldanmayacağız, aldatmayacağız, bizden öncekilerin yaptığı hataları yapmayacağız. Nefsimize yenildik diyenlerden olmayacağız.

‘KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ CAHİLLİKLE SUÇLAYANLARI KINIYORUM’

Kendisi gibi düşünmeyenleri cahillikle suçlayanları kınıyor, Allah’a havale ediyorum. Hor görenlerden değiliz. Atatürk’ün tabiriyle damarlarımızdaki asil kanın farkında olanlardanız. Bu büyük millet mazlumun yanında zalimin karşısında dik durmayı onlarca defa ispat etmiş bir millettir. Memlekete umut, cumhur ittifakına destek olacağız. Dar gelirlilere destek, çocuklara şefkat, yaşlılarımıza tutan el olacağız. Yolsuzluk yok olacak, yoksulluk son bulacak, huzur baki kalacak. 31 Mart akşamı Çorum’dan bir ateş yakacağız. Anadolu’ya bir selam göndereceğiz. Büyük bir toy ateşinde kardeşliğimizi kutlayacağız.”

Basın toplantısında Çorum’un tanınmış simalarından “Deli Memed” lakaplı Mehmet Coşkun’da Şahin’e nazar boncuğu taktı.