FATİH BATTAR

AK Parti’de milletvekili adaylarının belli olmasının ardından parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti olarak hedeflerinin 4 milletvekili olduğunu söyledi.

Millete önem veren, tabana önem veren, teşkilatlara önem veren bir Cumhurbaşkanı ve Başbakanı olmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Karadağ, milletvekili listesinin temayül yoklamaları, kamuoyu yoklamaları ve teşkilatların görüşlerinin alınarak yapıldığını söyledi.

Teşkilat olarak tabanın nabzını tuttuklarını ve görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a görüşlerini hem yazılı hem de sözlü olarak belirttiklerini aktaran Karadağ, “Milletimiz rahat olsun. Çorum halkı rahat olsun. Milletvekili listemiz, tabanda gerçekten kabul gören, teşkilatlarımızda görev yapmış olan, Çorum’un hassasiyetlerini en iyi derecede bilen ve ona göre hareket edecek olan listedir.” dedi

24 Haziran seçimlerinin yüzyılın seçimi olacağını dile getiren Karadağ; “Bu seçim yüzyılın seçimi olacak. Cumhurbaşkanımız tabanın hassasiyetlerine bu kadar önem vermişken teşkilat olarak bizde 24 saat esasına göre durmadan çalışacağız.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi