RECEP MEBET

Erbakan Vakfı İl Temsilcisi Yakup Taş, Yeniden Refah Partisi Kurucu İl Başkanlığı görevine getirildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Çorum’un da aralarında bulunduğu 11 il için Kurucu İl Başkanı görevlendirmesinde bulundu.

Dün itibariyle yeni görevine başlayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş, Çorum’un tüm ilçelerinde teşkilatlanarak kısa sürede kongre takvimini gerçekleştireceklerini söyledi.

“Milli Görüş hareketine gönül veren tüm hemşehrilerimizi Yeniden Refah Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz” diyen Taş, “Siyaset alanında aktif olarak görev yapmak ve milletimize hizmet etmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi’yle birlikte siyasetteki alternatifsizlik döneminin sona erdiğini vurgulayan Taş, Genel Başkan Erbakan’ın “Bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz” şeklindeki ifadelerine atıfta bulunarak şunları söyledi:

“Bizler, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Artık umut, çare, alternatif var, artık Yeniden Refah var.”