RECEP MEBET

Adil Kayişoğlu Baharat Yöneticisi Gıda Mühendisi Adil Nezih Kayişoğlu, kış hastalıklarına karşı en etkili korunma yolunun şifa deposu bitkiler olduğunu söyledi.

“Havalar soğuk, hastalıklara dikkat” diyerek Çorum halkını uyaran Nezih Kayişoğlu, bitkisel ürünlerin vücut direncini artırdığına işaret etti.

Bağışıklık sistemini güçlendiren bitkisel ürünlerle ilgili bilgiler veren Kayişoğlu, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

HASTALIKLARA BİTKİSEL KALKAN

“Havaların soğumasıyla birlikte vücut direnci düşer ve normal olarak da hastalıklar artmaya başlar. Bu havalarda vücut direncini artırmayı hedefleyen vatandaşlarımız bize başvuruyor. Biz de onlara doğal ve sağlıklı bitkisel preparatları öneriyoruz.

Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için bu dönemde ıhlamur, ekinezya, propolis, zencefil, zerdeçal, tarçın, adaçayı, hatmi çiçeği, kuşburnu, nar çiçeği, salep ve daha birçok bitkisel ürün kullanılıyor. Bunların yanında Çeşitli karışımlar da mevcut. Örneğin; atom çayı, tropikal kış çayı, zencefilli macun bunlardan birkaçı. Atom çayı az önce saydığım bitkilerin birçoğunu içeriyor. Kullanımı da oldukça kolay. Özellikle öğrenciler ve iş yerinde hazırlayıp içecek olanlar için vazgeçilmez bir ürün. Tropikal kış çayı ise portakal kabuğu, limon kabuğu, narçiçeği, kuşburnu, elma kurusundan oluşan tam bir C vitamini deposu ve tadı da oldukça güzel.

Kış aylarında vücut direncini artırmak isteyenlere özel karışımlar da sunuyoruz. Örneğin bir yemek kaşığı kestane balı (yerine normal bal da kullanılabilir), bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı çörek otu, bir çay kaşığı keten tohumu, bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı propolis, bir çay kaşığı ginseng, bir çay kaşığı havlucandan oluşan listedeki ürünler macun gibi karıştırılıp kullanılırsa kış boyu hastalıklara karşı doğal bir koruma oluşturur. Üstelik bu tür karışımlar bağışıklık sistemini de güçlendirir.

73 YILLIK GÜVEN

Kış sezonunda bitkisel ürünlerin fiyatlarında fahiş artışlar yaşandığı yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmıyor. Zira sezonu fırsat bilip böyle bir tutum sergilemek ticaret ahlakına ve inanç değerlerimize uymaz.

Öte yandan ‘bir ürün pakete girdiğinde pahalanır’ düşüncesinin aksine Adil Kayişoğlu Baharat olarak tüm paketli ürünlerimizi açık çeşitlerimizle aynı değerde fiyatlandırıyoruz. Böylelikle ürünlerimizi her daim taze ve uygun fiyatla müşterilerimize sunuyoruz. Çorum halkının müessesemize duyduğu güven ve 73 yıldır süren teveccühü de bu yüzden. Bu ilgi ve güvene layık olmak amacıyla çalışmalarımızı titizlik içinde sürdürüyoruz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen herkes Adil Kayişoğlu mağazaları ve www.baharatal.market adlı internet sitemizi ziyaret edebilirler.”