HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ilk yarının evinde oynayacağı son maçında yarın saat 13.30'da grubun namağlup takımlarından Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı 15 maçta 11 galibiyet ve dört beraberlik alan konuk takım lider Manisa FK'nın puan kaybetmesi ile Çorumspor maçına mutlak galibiyet için çıkacak.

Geçtiğimiz hafta sonunda Amedspor deplasmanında maçın tamamına yakın bölümü on kişi oynayan ve buna rağmen 3-2'lik mağlubiyet ile ayrılan Yeni Çorumspor bu kaybı yarın sahasında konuk edeceği Samsunspor maçını kazanarak telafi etmek amacında. Kırmızı Siyahlı takımda Amedspor maçından sonra yollar ayrılan Hakan, Emrah ve Oğuz ile cezalı olan Mert Ilıman ve Ertuğrul yarınki maçta forma giyemeyecekler.
Önceki gün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Çaykur Rizespor depla smanında mücadele eden konuk takım Yılport Samsunspor güçlü rakibi önünde aldığı 3-2'lik mağlubiyet ve ortaya koyduğu futbol ile büyük beğeni topladı. Alternatif isimlerle Rizespor maçına çıkan Yılport Samsunspor yarın oynayacağı Yeni Çorumspor karşılaşması içinde bugün Çorum'a gelerek kampa girecek.

Grupta zirveyi yakından ilgilendiren Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor arasındaki maçı Sakarya bölgesi tecrübeli hakemi Erkan Engin yönetecek.
Tüm takım kampta
Yeni Çorumspor yarın oynayacağı maç için tüm kadro kampa girdi. Dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı takım tesisde kampa girdi. Kırmızı Siyahlı takım bugün yapacağı ter idmanı hazırlıklarını tamamlayacak.