İstanbul’da yapılan Balkan Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’nda İl Özel İdarespor’dan Abdullah Yılmaz üç ayrı kategoride ikinci olarak üç gümüş madalya ile Çorum’a döndü.
2-3 Mart tarihlerinde İstanbul’da yapılan Balkan Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye ile birlikte Balkan ülkelerinden yaklaşık 500 sporcu yarıştı. Şampiyonada İl Özel İdarespor’dan Abdullah Yılmaz 800 metre kategorisinde 27 atlet ile yarıştı. Yarışmalar sonunda bu kategoride Romanya’dan Romascanu Gheorghe 2.17.46’lık derecesi ile birinci olurken Abdullah Yılmaz ise 2.28.83’lük derecesi ile ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
İkinci gün ise 38 sporcunun yarıştığı 1500 metrede piste çıkan Abdullah Yılmaz Türk milli takımından Zekeriya Yılmazel’in 4.56.77’lik derecesi ile birinci olduğu yarışta 5.03.40’lık derece ise ikinci oldu ve ikinci gümüş madalyayı kazandı.
Akşam seansında ise 3000 metrede piste çıkan Abdullah Yılmaz yine milli takımdan Zekeriya Yılmazel’in 10.53.19’luk derecesi ile birinci olduğu yarışta 11.16.03 ile ikinci olarak Balkan Şampiyonası’nda üç gümüş madalya ile tamamladı.
Abdullah Yılmaz Balkan Şampiyonası’na katılmasında büyük katkı ve destek veren İl Özel İdarespor yönetimine ve kendisine katkıda bulunan herkese teşekkür ederek bu başarılarının önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini ve Çorum’u en güzel şekilde temsil edeceğini söyledi.