HALİL ÖZTÜRK
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Uluslararası Kick Boks Open Avrupa Kupası’nda ikinci olan Çorumlu sporcu Muhammed Eren Güler’i kabul etti ve ödüllendirdi.
Antalya’da yapılan 4. Uluslararası Kick Boks Open Avrupa Kupası’nda ikinci olan Muhammed Eren Güler, Kick Boks İl Temsilcisi Halil İbrahim Bolat, Akademispor Başkanı Şahin Güler ve Kulüp Kick Boks Antrenörü Furkan Nebi Güler ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kick Boks İl Temsilcisi  Halil İbrahim Bolat branş çalışmaları ve Muhammed Eren Güler’in ikinci olduğu turnuva hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise uluslararası bir organizede milli forma altında elde edilen bu başarıdan dolayı sporcu ve antrenörlerini kutladı. 
Ziyaret sırasında Antrenör Şahin Güler Belediyespor bünyesinde Kick Boks branşında çalışmalara yeniden başlanması konusunda Başkan Aşgın’dan destek istedi. Belediye Başkanı Halil İbrahimAşgın bu konuda Spor Müdürü ve Çorum Belediyesi Genç likspor Başkanı Nadir Solak ile görüşerek bir çözüm bulmalarını söyledi ve gereken katkının verileceğini sözlerine ekledi.