MU­RAT KA­RA­SU

Ko­ca­eli’nde ya­pı­lan Do­up­le Trap Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum ta­kım ha­lin­de üçün­cü­lük ku­pa­sı­nı alır­ken fer­di ola­rak iki bi­rin­ci­lik ka­zan­dı.

12-13 Ma­yıs ta­rih­le­ri ara­sın­da Ko­ca­eli’nde ya­pı­lan Do­up­la Trap Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum ta­kı­mı bü­yük er­kek­ler­de Ce­lal Taş­de­len, Fik­ret Sin ve Re­cai Ve­li­oğ­lu ile mü­ca­de­le et­ti ve ya­pı­lan ya­rış­lar so­nun­da Ço­rum ta­kım ha­lin­de üçün­cü­lük ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­du.

Şam­pi­yo­na­da genç ba­yan­lar­da mü­ca­de­le eden Ce­ren Öz­ka­ya Tür­ki­ye bi­rin­ci­si ola­rak al­tın ma­dal­ya ka­za­nır­ken genç er­kek­ler­de ya­rı­şan spor­cu­muz Yu­nus Em­re Gü­neş de bi­rin­ci ola­rak ikin­ci al­tın ma­dal­ya­yı Ço­rum adı­na ka­za­nan isim ol­du.
Atı­cı­lık İl Tem­sil­ci­si Ce­lal Taş­de­len çok zor şart­lar al­tın­da ça­lış­ma­la­rı­na kar­şın spor­cu­la­rın el­de et­ti­ği de­re­ce­le­rin son de­re­ce an­lam­lı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘Mo­dern bir atış po­li­go­nu­muz ol­ma­ma­sı­na kar­şın el­de edi­len bu ba­şa­rı­lar son de­re­ce an­lam­lı. Bu ba­şa­rı­la­rın­dan do­la­yı spor­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­rum’ de­di.