HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Özcan ile birlikte Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Serkan Koçak, Başkanın Danışmanı Serkan Güney ile Kulüp Müdürü Özgür Yıldırım başhekimi ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında konuşan Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, kulüp olarak bu sıkıntılı süreçte yaşadıkları tüm sorunların aşılmasında sağlık çalışanlarının büyük katkılarını gördüklerini söyledi.

Getirilen kurallan ve yasaklar nedeni ile sıkıntılı süreçte gece gündüz demeden kulübün sorunlarının çözümü için büyük destek veren Hastane Başhekimi Mesut Sezikli ve tüm sağlık çalışanlarına tüm Çorum FK camiası adına teşekkür eden Başkan Özcan ‘Gerçekten bu süreçte tüm sıkıntılarına yoğunluklarına rağmen kulübümüze gösterdikleri ilgi ve alakadan dolay şükranlarımı sunuyorum.  Çorumlu başhekimimiz bu noktada bizlerin yanında olması ve bu ilgisi bizi ayrıca gururlandırıyor. Bizlerde kulüp olarak gösterilen bu ilgi ve alakaya karşılık olarak sezon sonunda şampiyonluk kupasını tüm Çorumlularla birlikte sağlık çalışanlarımıza hediye etmek istiyoruz’ dedi.

Başhekim Mesut Sezikli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum’un dışardaki en güzel tanıtım aracı olan futbolun Çorum FK ile gerçek değerini bulduğuna inandığını belirterek ‘35 yılını gurbette geçirmiş birisi olarak bunun kıymetini en iyi bilenlerden birisiyim. İl dışında iken Çorumspor’un başarısı ile mutlu olur kötü sonuçlarında ise üzülürdük. İnanıyorumki Çorum FK bu sezon belirlenen mutlu sona ulaşacak ve Çorum’u hakettiği üst lige taşıyacaktır’ dedi.
Başhekim Mesut Sezikli, sağlık çalışanlarının çok zorlu bir süreçten geçtiğini bu çalışanların farklı ortamlarda streslerinden kurtulması için iç saha maçlarında bir tribünün sağlık çalışanlarına açılmasının çok güzel olacağını söyledi. Bir çok kurumun sağlık çalışanları için farklı katkılar verdiğini Çorum FK’nın da bu anlamda örnek bir uygulama imza atabileceğini söyledi.

Başkan Fatih Özcan’da hemen kulüp müdürü Özgür Yıldırım’a talimat vererek aile tribünün bir bölümünün sağlık çalışanlarına ayrılmasını hastane yönetimi ile temasa geçerek hazırlanacak liste ile maçlara ücretsiz alınmasını söyledi.
Ziyaret sonunda Başkan Fatih Özcan, Başhekim Mesut Sezikli’ye plaket ve ismi yazılı forma hediye etti.