HALİL ÖZTÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Ola­ğa­nas­tü Ge­nel Ku­rul bu­gün sa­at 13.30’da Tur­gut Özal Kon­fe­rans Sa­lo­nu’nda ya­pı­la­cak. Ola­ğa­nas­tü Ge­nel Ku­rul’da ku­lüp üye­si 92 üye­den 47’si­nin ka­tı­lı­mı ha­lin­de ço­ğun­luk sağ­la­na­cak ve ge­nel ku­rul baş­la­ya­cak.

Ge­nel Ku­rul’da Ömer Ba­la­ban baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­ti­min fa­ali­yet ra­po­ru, ge­lir gi­der büt­çe­si ve de­ne­tim ku­ru­lu ra­por­la­rı­nın oku­na­rak ib­ra edil­me­si­nin ar­dın­dan ise tah­mi­ni büt­çe oy­la­na­cak. Ge­nel Ku­rul’da da­ha son­ra Ku­lüp Onur­sal Baş­kan­lı­ğı’na Ze­ki Gül’ün ge­ti­ril­me­si oy­la­na­cak Son ola­rak ise ye­ni yö­ne­tim ve de­ne­tim ku­ru­lu se­çi­mi ya­pı­la­cak ar­dın­dan di­lek ve te­men­ni­ler bö­lü­mü ile so­na ere­cek.
Bu­gün ya­pı­la­cak Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­rul’da Baş­kan­lık için ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­yan Fa­tih Öz­can’ın gö­re­vi dev­ral­ma­sı bek­le­ni­yor. Fa­tih Öz­can bu­gün­ki ge­nel ku­rul ön­ce­sin­de ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­dık­la­rı­nı yet­ki­yi al­dık­tan son­ra ise ye­ni se­zon için start ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di.

Öz­can, Tek­nik Di­rek­tör lis­te­si­nin uzun ol­du­ğu­nu ar­ka­daş­la­rı­nın ya­pa­cak­la­rı ça­lış­ma so­nun­da bu sa­yı­yı üçe dü­şü­re­cek­le­ri­ni ve bu isim­ler ara­sın­da ya­pa­cak­la­rı gö­rüş­me­ler ile son ka­ra­rı ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di. Fut­bol­cu trans­fe­ri ko­nu­sun­da ön ha­zır­lık­la­rı­nın ol­du­ğu­nu an­cak he­nüz er­ken ol­ma­sı ne­de­ni ile fi­yat­la­rın yük­sek ol­ma­sı ne­de­ni ile bi­raz da­ha bek­le­ye­cek­le­ri­ni be­lirt­ti.

Fa­tih Öz­can bu­gün ya­pı­la­cak ge­nel ku­ru­lun ar­dın­dan ilk ola­rak yö­ne­tim ku­ru­lu­nun Onur­sal Baş­kan Ze­ki Gül’ü ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­cek­le­ri­ni ar­dın­dan ya­pı­mı ta­mam­la­nan ye­ni ku­lüp te­si­si ve in­şa­atı de­vam eden sta­dı ge­ze­cek­le­ri­ni söy­le­di. Öz­can ak­şam ise if­tar ye­me­ğin­de bir ara­ya ge­le­rek du­rum de­ğer­len­dir­me­si ya­pa­cak­la­rı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di.