HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor’un pazar günü Bayburtspor ile oynayacağı kritik maça Ordu Bölgesi C Klasman hakemi Ufuk Tombul atandı. Ufuk Tombul, geçtiğimiz yıllarda Bölgesel Hakemlikten İl hakemligine düşmüş ardından yeniden BAL hakemi olmuş bu sezon başında ise C Klasmana yeni yükselmiş bir isim.
Bu sezonda ligin 13. hafta maçları öncesinde sadece üç maçta düdük çalan Ufuk Tombul 3. ligdeki dördüncü maçına Bayburtspor - Çorum Belediyespor karşılaşmasında çıkacak. İki takım kadar grupta zirveye oynayan diğer takımlarıda ilgilendiren bu kritik maça yapılan bu atama akıllara soru işaretinide beraberinde getirdi.
Öte yandan Çorum Belediyespor’un daha geçen hafta sahasında oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu Kocaelispor maçının hakeminide Ordu’dan atayan MHK bu haftaki maçada aynı ilden hakem ataması yapması kafaları karıştırdı.
Maçta yardımcı hakem olarak ise Amasya’dan Emre Aslan ve Trabzon’dan Yiğit Çam. Maçın dördüncü hakemi ise Ordu’dan Tolga Elikcioğlu. Karşılaşmada gözlemci olarak ise İzmir’den İlhami Sayılan.