HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor Taraftar Grubu Canlar 19 futbol takımı ile moral yemeğinde bir araya geldi. Sungurlu Belediyesi Mesire Alanında düzenlenen moral yemeğine Canlar 19 Taraftar Grubu Tribün Lideri Kürşat Kılıç ve üyeleri ile futbol takımı teknik heyet ve futbolcuları tam kadro olarak katıldılar.
Yemeğin ardından yapılan konuşmalarda ise takıma olan inanç dile getirildi. Tribün Lideri Kürşat Kılıç, Sungurlu olarak Bölgesel Amatör Lig’de ilk kez mücadele ettiklerini sahadaki futbolcular kadar taraftar olarak kendilerininde bu konuda tecrübesiz olduklarını söyledi.
Kılıç, genç bir kadroya sahip olduklarını ve tecrübe eksikliği yaşadıklarını ancak maçlarda verilen mücadeleyide gördüklerini belirterek ‘Bizlerin sizlere inancı ve güveni tam. Sizler sahada formanızın hakkını vererek terinizin son damlasına kadar mücadele ettiğiniz sürece bizlir sizlerin hep yanınızda olacağız bundan emin olabilirsiniz.


Tabiki bizlerde ilk haftalarda taraftar olarak beklenen desteği veremedik. Ancak her maç bir tecrübe ve bundan sonraki maçlarda desteğimiz artarak devam edecektir. Sahada verilen mücadeleninin karşılığını almak için gol atmamız ve puan almamız gerekiyor. Takıma verilen desteğin artması için bunlarda önemli sizlerden isteğimiz bu mücadelenizi gol ve gollerle süslemeniz halinde destek dahada artacaktır. Pazar günki maçta bizler yine tribünde olacağız ve hasret kaldığımız galibiyet sevincini yaşamak için sizlerin yanında olacağız bundan hiç bir şüpheniz olmasın sonuna kadar sizin destekçiniz olacağız’ dedi.
Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer de yaptığı konuşmasında öncelikli olarak kendisine bu organizeyi yapan Canlar 19 taraftar grubuna çok teşekkür etti. Eğer, verilen mücadelenin ve oynanan oyunun karşılığını alamadıklarını ancak camianın bu desteğinin moral motivasyon açısından son derece önemli olduğunu söyledi.


Pazar günki maçta tribünleri dolduracak taraftarlarının vereceği destek ile kötü gidişe son vereceklerine inandığını belirten Teknik Direktör Eğer lig sonunda hedefe ulaşmak için yönetimin ve teknik heyet olarak kendilerinin ellerinden gelen desteği ve katkıyı vermeye devam edeceğini ve buna inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.