HARUN AKKAYA
U 19’da yarın Karabük grubunda mücadele eden Çorum şampiyonu Çimentospor hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlı takımın antrenmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Ali Dursun futbolculara hem tatlı ikram etti hemde grup maçlarında başarılar diledi.

Çimentospor Başkanı Ali Dursun 2 nolu sahada yapılan çalışma sırasında antrenör Menderes Özarslan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Dursun daha sonra futbolculara gruplarda hem Çimentospor’u hemde Çorum’u temsil edeceklerini belirterek bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Kulüp olarak tüm imkanlarını seferber ederek Karabük grubunda en güzel şekilde kalması için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Başkan Ali Dursun futbolculardan da  grup maçlarında iyi mücadele ve sonucunda iyi sonuçlar beklediklerini söyledi.

Başkan Dursun daha sonra futbolculara tek tek tatlı ikram etti. Çimentospor Antrenörü Menderes Özarslan, Karabük’de maçların normal çim sahada oynanacağını bu yüzden çim sahada çalışma isteklerine olumlu cevap vererek tesis sahasında çalışmalarına izin veren Yeni Çorumspor Başkan ve Yönetimine teşekkür etti.

Rakipler bugün belli oluyor
Çimentospor’un Karabük grubunda mücadele edeceği U 19’da rakipleri bugün belli oluyor. Çimentospor’un grubunda Zonguldak İstasyon Gemicilerspor, Bartınspor, Sakarya Harmanlıkspor, Düzce Karaca Çobanspor ve Bolu Özel İdare Köroğlu takımları bulunuyor. Bugün çekilecek kura sonunda altı takım üçerli iki gruba ayrılacak ve müsabakalar yarın başlayacak.