Çorum FK, ligin ilk maçında evinde Diyarbekirspor'u konuk ediyor.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefi ile hazırlanan ve oldukça tecrübeli bir kadro oluşturan kırmızı siyahlı kulüp sezona mutlak galibiyet ile başlamak istiyor.

Çorum FK ilk kez yeni stadyumunda taraftarı ile buluşuyor. Geçtiğimiz sezonu seyircisinden yoksun olarak bu sahada oynayan kırmızı siyahlı takım % 50 kapasite ilede olsa ilk kez yeni stadyumunda taraftarı ile buluşuyor.

Karşılaşma İzmir bölgesi genç hakemlerinde Reşat Onur Coşkundere'nin düdüğü ile başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR...

DAKİKA 11: Konuk Diyarbekirspor tehlikeli geldi. Erkan Taşkıran'ın ceza sahası dışından sert şutu az farkla dışarı çıktı.

DAKİKA 34: Çorum FK gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Serkan Yavuz'un yerden tehlike ortasında Batuhan Er, topa dokunamadı.

DAKİKA 37: Bu sefer konuk Diyarbekirspor tehlikeli geldi. Orta sahada Murat Yıldırım'ın kaptırdığı topta sağ kanatta Sinan topu dışardı, Abdülaziz'in şutu kaleci Hasan'da kaldı.

⚽DAKİKA 40: İsmet Benli'nin sol kanattan ortasında Mehmet Gürkan ceza sahası içinde gelişine düzgün bir vuruşla kaleci Salih'i avladı. 1-0

İLK YARI ÇORUM FK'NIN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ.

DAKİKA 47: İkinci yarının başında Diyarbekir tehlikeli geldi. Ceza sahası içinde gelişen tehlikeli atakta Salih Zafer mutlak gol pozisyonunu önledi.

⚽DAKİKA 73: Diyarbekir Okan Dernek'in golüyle beraberliği sağladı. 1-1

DAKİKA 74: Çorum FK 2.gole yaklaştı. Ceza sahası içinde kaleci ile baş başa kalan Burak'ın vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.