HALİL ÖZTÜRK

Çorum FK yeni sezon için Ahlatcı Holding ile göğüs reklamı konusunda yeniden anlaştı. Kırmızı Siyahlı takım yeni sezonda da Ahlatcı göğüs reklamı formalar ile sahaya çıkacak. Detaylar imza töreninde açıklanacak.Çorum FK’ya Ahlatcı Holding desteği bu sezonda devam ediyor. Kırmızı Siyahlı takım yeni sezonda da göğüs reklamı konusunda Ahlatcı Holding ile anlaştı.

Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ‘2020-2021 sezonu forma göğüs sponsorluk anlaşması için bir araya gelen Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Ahlatcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı ve Kulüp Başkanı Fatih Özcan ile yapılan görüşmeler neticesinde, yeni sezonda da forma göğüs reklamı için Ahlatcı Holding ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmanın detayları önümüzdeki günlerde yapılacak olan imza töreninde açıklanacaktır’ denildi.
Geçtiğimiz sezon da Çorum FK’nın ana sponsoru olan Ahlatcı Holding göğüs reklamı olarak imzaladığı anlaşma doğrultusunda kulübe yaklaşık 1 milyon 600 bin liralık katkı sağlamıştı. Yeni sezon için anlaşmanın detaylarının önümüzdeki günlerde yapılacak imza töreninde açıklanacak.

Kırmızı Siyahlı kulübün bu sezon yaptığı kadro yapılanması sonucunda ekonomik olarak bütçeye dahil edilen  bu sponsorluk anlaşmasının hayata geçmesi gerek Başkan Fatih Özcan ve yönetimi gerekse camiayı son derece mutlu etti.