HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyesi Gençlikspor Bocce takımı sporcusu Hüseyin Er ilk milli sporcu olmayı başardı. 29-31 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Raffa Milli takım seçmelerinde kategorisinde dördüncü olan Hüseyin Er milli takıma girmeye hak kazandı.
Hüseyin Er 30 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek olan Uluslararası kadır erkek raffa şampiyonasında milli formayı giyecek. Hüseyin Er Bocce branşında milli takıma seçilen ilk Çorumlu sporcu oldu.
Öte yandan 1-4 Kasım tarihleri arasında yine Antalya Kemer’de yapılan Uluslararası Petank Turnuvasına Türkiye’nin bir çok ilinden kulüpler ile birlikte Litvanya, Almanya, Fransa, Sırbistan, Macaristan, Cezayir ve İran’dan sporcular katıldılar.
Turnuvada Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübü antrenör Hakan Çıtak yönetiminde katıldı. İkili müsabakalarda 102 takım ve 240 sporcu arasında Mehmet Yalçın ve Emrah Harmancı ikilisi dokuzuncu oldular. Üçlü müsabakalarda ise 92 takımdan 276 sporcu mücadele etti. Müsabakalar sonunda Hasan Dündar, Ömer Altuntozu ve Emrah Harmancı’dan oluşan Çorum Belediyesi Gençlikspor takımıda dokuzuncu oldu.