HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por ye­ni se­zo­na pa­zar ak­şa­mı dü­zen­le­nen renk­li bir açı­lış tö­re­ni ile mer­ha­ba de­di. Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Stad’ın­da dü­zen­le­nen açı­lış tö­re­ni­ne da­vet­li­le­rin ve hal­kın il­gi­si­de hay­li yük­sek ol­du..
Se­zon açı­lış tö­re­ni­ne Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ, CHP İl Baş­ka­nı Ha­san Eray Gü­ler­yüz, MHP Ge­nel Sek­re­te­ri Ah­met Ka­şık, Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri tam kad­ro ka­tıl­dı­lar. Açı­lış tö­re­ni­ne ay­rı­ca Ço­rums­por’da gö­rev yap­mış es­ki yö­ne­ti­ci­ler ile ta­raf­tar­lar ka­tıl­dı­lar.


Tö­ren­de ilk ola­rak Ço­rums­por’da geç­miş yıl­lar­da for­ma giy­miş isim­ler­den ku­ru­lu ef­sa­na kad­ro ile Ço­rum Be­le­di­yes­por’un kad­ro­sun­da yer alan genç isim­ler­den ku­ru­lu kad­ro ile gös­te­ri ma­çı yap­tı.
Tö­ren da­ha son­ra ko­nuş­ma­lar ile de­vam et­ti. İlk ola­rak MHP Ge­nel Sek­re­te­ri Ka­şık ve CHP İl Baş­ka­nı Gü­ler­yüz Ço­rum Be­le­di­yes­por’a ba­şa­rı­lar di­le­yen ko­nuş­ma­la­rı­nın ar­dın­dan AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül bi­rer ko­nuş­ma yap­tı­lar. Son ola­rak ise Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can ko­nuş­tu.


Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan Ço­rum Be­le­di­yes­por’un ye­ni se­zon­da­ki yö­ne­ti­mi, tek­nik he­ye­ti, fut­bol­cu­la­rı ve ça­lı­şan­la­rı tek tek ta­raf­tar­la­ra ta­nı­tıl­dı. Bu ta­nı­tı­mın ar­dın­dan ise yö­ne­ti­ci ve fut­bol­cu­lar ta­ra­fın­dan ta­raf­tar­la­ra kaş­kol da­ğı­tıl­dı.
Se­zon açı­lış tö­re­ni­nin son bö­lü­mün­de ise sa­nat­çı­lar Mer­ve Öz­bey ve Em­re Kı­nay sah­ne ala­rak tö­re­ne ka­tı­lan­la­ra mü­zik zi­ya­fe­ti sun­du­lar. Tri­bün­de­ki ta­raf­tar­lar kon­se­rin baş­la­ma­sı ile bir­lik­te sa­ha içi­ne gi­re­rek sah­ne önün­de hay­ran ol­duk­la­rı sa­nat­çı­la­rın şar­kı­la­rı­na eş­lik et­ti­ler.