SALON: Sungurlu Mahmut Atalay.
HAKEMLER: Adem Türkmen, Hüseyin Kamber.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Tuğberk, Ali Berslan, Eneshan, Metehan Ahmet, Hüseyin Hasan, Alican, Taha, Kaan, Erenhan, Furkan, Okan.
NİKSAR BELEDİYESPOR: Yasin, İskender Muhammed, Faruk, Akif, Engin, Numan, İsmet Can, Taner, Ramazan, Yusuf, Ahmet, Samet.
SÜRE: 2 Saat 2 dakika.
SETLER: 20-25, 26-24, 25-21, 25-23

YÜKSEL BASAR
Türkiye Erkekler 1. Voleybol liginde mücedele eden Sungurlu Belediyespor ligde dokuz haftadır süren galibiyet hasretine evinde Niksar Belediyespor’u 3-1 yenerek son verdi.


Ligin ikinci haftasında sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor’u yenerek ilk galibiyetini alan Sungurlu Belediyespor sonraki dokuz maçtan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Niksar Belediyespor karşısında ilk sette rakibi önünde 21-20 geride olduğu bölümde oyundan düştü ve sonraki dört sayıyı rakibine vererek seti 25-20 kaybetti ve 1-0 mağlup duruma düştü.


İkinci sette 10-7 önde olduğu bölümde farkı 15-7’ye kadar çıkaran Sungurlu Belediyespor inanılmaz büyük bir düşüş daha gösterdi ve rakibe  üst üste beş sayı birden verdi skor 15-12 oldu. Son bölüde toparlanan ve skoru 20-15 yapan Sungurlu Belediyespor yine inanılmaz bir düşüş yaşadı ve skor 22-22 oldu. Sonraki bölüm ise nefes kesti. Uzatmaya giden maçta son iki sayıyı alan Sungurlu Belediyespor 26-24 kazanarak skoru 1-1 yaptı ve moral oldu.
Üçüncü sette yine ikinci setteki gibi iki takımda büyük iniş çıkışlar oldu ve son bölümde üstün oyununu sürdüren Sungurlu Belediyespor seti 25-21 alarak 2-1 üstünlüğü yakaladı.


Dördüncü sette ise mücadele en üst düzeye çıktı. Sungurlu Belediyespor galibiyet hasretine son vermek için konuk takım ise final setine taşımak için çok zorlu bir mücadele verdi. Karşılıklı sayılarla geçen sette 18-18 beraberliğin ardından skor avantajını iyi kullanan Sungurlu Belediyespor üst üste aldığı iki sayının ardından bu farkı setin sonuna kadarsürdürmeyi başardı ve bu seti 25-23 maçıda 3-1 alarak dokuz hafta sonra galibiyet sevincini yaşadı.
Bu galibiyet ile 8 puana yükselen Sungurlu Belediyespor haftalar sonra bir basamak yükselerek 12. sıraya yükselirken Niksar Belediyespor 10 puanda kaldı.