HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da yoğun çalışma programı devam ediyor. Teknik Direktör Bahri Kaya on günlük arada takımı hem fiziksel olarak yukarı çekmek hem taktiksel olarak istediklerini sahaya yansıtmak için planladığı yoğun çalışma programı dahilinde dünde sabah ve akşam çift çalışma yapan kırmızı siyahlı takımda tempo yükselmeye devam ediyor.


Kırmızı Siyahlılar sabah 2 nolu sahada yaptığı antrenman oldukça soğuk bir havada yapıldı. Sakat futbolcuların takımdan ayrı olarak özel olarak çalıştığı antrenmanda gruplar halinde yapılan ısınma koşusu ve ardından dar alanda pas çalışması son bölümde ise ayak tenisi turnuvası düzenlendi.


Bu çalışmanın ardından lojmanda dinlenen kırmızı siyahlı takım akşam ise saat 16.30’da günün ikinci antrenmanına çıktılar. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra taktik çalışma ile devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya taktik çalışma sırasında futbolculara uygulatmak istediği taktik konusunda uyarılarda bulundu. Kaya, rakibe önde baskı yapmanın yanında rakibe boş alan bırakmalarını isteyen Kaya taktik çalışmayı uygulamalı olarak gösterdi.
Yeni Çorumspor, çarşamba günü oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. Pazar gününü dinlenerek geçirecek kırmızı siyahlılar pazartesi günü yapacakları antrenmanla Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.