YÜKSEL BASAR
Kastamonu’da devam eden Okullu Yıldızlar Hentbol grup birinciliğinde Çorum Dr Sadık Ahmet Ortaokulu kız takımı ikinci maçında Çankırı’yı gole doyurdu. Rakibini 27-3 gibi farklı skorla yenen temsilcimiz bugün İstanbul temsilcisi önüne grup birinciliği için çıkacak.
Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça Çorum Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu Selin, Gizem, Nilsu, Yaren, Sümbül, Berfin, Irmak, Nehir, Aleyna, Ceyda, Nehir K, Aylin, Öykü ve Eylül’lü kadrosu ile çıkarken Çankırı temsilcisi ise Emine, Havva, Esra, Hatice, İrem, Feyza, Nurdan, Ayşenur, Nurgül, Busenur, Gültaze, Senanur, Secemnur’lu kadrosu ile mücadele etti.
Rakibi önünde baştan sona kadar üstün bir oyun çıkartan Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu ilk yarısını 13-3 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında rakibine gol izni vermedi ve maçı 27-3 kazanarak ikinci maçından da galibiyet ile ayrıldı. İlk maçta olduğu gibi bu maçtada takımın gol yükünü çeken isim Gizem oldu ve 11 golle performansını devam ettirdi.
Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu bugün son maçında İstanbul Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu ile saat 17’de karşılaşacak. Bu maçı kazanan okul grup birincisi olarak yarı final grubuna yükselecek. Kaybeden takım ise diğer grubun ikincisi ile baraj maçı yapacak ve kazanan takım yarı final grubuna yükselen üçüncü takım olacak.