HARUN AKKAYA
Turnuvada 15 takımda 300 sporcu mücadele ediyor. Bunlar arasında iki çiçek bulunuyor. 298 erkek sporcunun arasında iki bayan sporcudan birisi yarı finalde mücadele edecek olan Çöplü Mahallesi takımında forma giyen Eda Badanka.

2009 doğumlu bayan futbolcu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Devane’de açılan yaz spor okullarında çalışmalara antrenör Ferhat Arıcı gözetiminde başladı. Antrenmanlardaki performansı ile dikkat çeken Eda Badanka’ya hocası mahalleler arası minikler futbol turnuvasında forma şansı verdi.

A grubunda oynadığı dört maçıda kazanarak 12 puanla birinci olarak yarı finale yükselen Çöplü mahallesi takımının başarısına büyük katkı veren Eda performansı ile takım arkadaşlarının da büyük beğenisini kazanıyor. Grupta son oynadıkları maçın ardından Çöplü mahallesi takımı oyuncuları bayan sporcularını performansından dolayı tebrik ederek yarı finale yükselme sevincini verdrikleri bu güzel pozla ölümsüzleştirdiler.

Eda Badanka’lı Çöplü mahallesi takımı turnuvada bugün yarı final maçında B grubu birincisi Bahçelievler ile karşılaşacak. Bu maçta da Çöplü’nün en önemli kozlarından birisi Eda Badanka olacak.