HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor pazar günü Fatsa Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift kale maçla devam ettirdi. Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetimindeki çalışmaya tüm futbolcular katıldılar.


Tesis 1 nolu sahada yapılan çift kale maçta Teknik Heyet Fatsa Belediyespor maçının oyun taktiğini uygulamaya çalıştı. Fatsa maçında ilk onbirde sahaya sürmeyi düşündüğü kadro üzerinde arayış içinde olduğu gözlenen Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu sık sık yapılan hatalar konusunda uyarılarda bulundu.
Futbolculardan doksan dakika tam konsantrasyon isteyen Ersin hoca rakibe boş alan bırakmamaları ve kesinlikle çıkarken top kaptırmamaları konusunda uyarılarda bulundu.


Taktik çift kalede futbolcuların yüksek temposu ve kazanma isteği teknik heyetin yüzünü güldürürken  tek istek bu görüntünün pazar günki maçta sahaya yansıması. Çift kale sırasında teknik heyet sık sık oyuncu değişikliği yaparak arayış içinde olduğu gözlendi.
Yeni Çorumspor Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı taktik çalışma ile sürdürecek.


Safa Yılmaz ile ilk kez

Yeni Çorumspor’un pazar günü Fatsa Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı Van bölgesi hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Safa Yılmaz ilk kez kırmızı siyahlı takımın bir maçında düdük çalacak.
Maçın yardıcı hakemleri ise Malatya’dan Kerem Candaş ve Şanlıurfa’dan Mehmet Şengül. Maçın dördüncü hakemide Malatya’dan Furkan Bakan. Gözlemci olarak ise İstanbul’dan Mümtaz Kapluhan görev yapacak.