HALİL ÖZTÜRK
Futbol Federasyonu devre arasında Profesyonel liglerde mücadele eden kulüplerin saha zeminlerini incelemeye aldı. Bu doğrultuda dün Çorum’a gelen Futbol Federasyonu Denetçisi ve Çim Uzmanı Dr. Tuğrul Hocaoğlu yapımında sona gelinen stadın ve Dr. Turhan Kılıçoğlu’nun zemininde incelemeler yaptı ve numuneler aldı.

Futbol Federasyonu Çim Uzmanı Tuğrul Hocaoğlu ilk olarak yapımında sona gelinen yeni stada geçerek burda çimde ölçümler yaptı ve numuneler aldı. Hocaoğlu’na burada Yeni Çorumspor Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya ve Kulüp Müdürü Samet Çelenk ile yapımcı firma Şantiye Şefi Atila Türker Saylam eşlik etti.

Federasyon yetkilisi daha sonra Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na geçerek burada Stad Müdürü Kemal Kan ile birlikte zeminde ölçümler yaptı ve numuneleri aldı. Çim Uzmanı Dr. Tuğrul Hocaoğlu iki sahanında zeminin incelemesinin ardından bakımları ve yapılması gereken konular hakkında yetkililere bilgiler verdiğini söyledi.

Çimlerin daha sağlıklı korumması ve dayanıklı olması için yapılması gereken çalışmalar hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapan Tuğrul Hocaoğlu aldığı numuneler sonucunda hazırlayacağı raporları kulübe göndereceğini açıkladı.