YÜKSEL BASAR
24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri arasında düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonluğu Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu kazandı.

Okullu Öğretmenler Voleybol turnuvasında final maçında Eti Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenen Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu şampiyonluk kupasını almayı başardı. 12 okulun mücadele ettiği turnuvada grup ve ardından eleme maçlarını kazanan iki okul Yıldırım Beyazıt İmam Hatip ile Eti Anadolu Lisesi öğretmenleri finalde karşılaştı.

Final maçında iki takımda kontrollü başladığı maçta hücumda daha etkili bir oyun ortaya koyan Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortokulu ilk seti 25-19 olarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette Eti Anadolu Lisesi’nin direnci erken kırılınca bu setide 25-12’lik skorla alan Yıldırım Beyazıt turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

Turnuvanın üçüncülüğünü ise Yavuz Sultan Selim’i zorlu bir mücadele sonunda 2-1 yenen Mehmet Akif Ersoy kazandı. Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi.