HALİL ÖZTÜRK
Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu final grubuna bir adım daha yaklaştı. Samsun’da devam eden okullu yıldızlar yarı final grubunda temsilcimiz ilk maçında Artvin Hopa Karadeniz Ortaokulu’nu 3-0 yendikten sonra dün ikinci maçında Kars Kağızman Kazım Karabekir Ortaokulu ile karşılaştı.
Rakibi önünde baştan sona kadar etkili bir oyun çıkartan ve rahat bir galibiyet alan Osmancık şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu 25-5, 25-11 ve 25-15’lik setlerle 3-0 yenmeyi başardı.
Temsilcimiz grubundaki son maçında bugün saat 14.30’da İstanbul Üsküdar Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu ile karşılaşacak. Bu maçı kazanan takım grup birincisi olarak diğer grubun ikincisi ile karşılaşacak. Kaybeden takım ise diğer gruptan birinci gelecek takım ile yarı finalde karşılaşacak. Çapraz olarak oynanacak bu maçlar pazar günü saat 10 ve 11.30’da oynanacak.

SALON: Mustafa Dağıstanlı.
HAKEMLER: N. Özben Kırca, Ömer Aşıkoğlu.
OSMANCIK ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ORTAOKULU: Azranur, İremnur, Yasemin, Sude, Ceyda, Sena Nur, Eslem, Nazife, Emine, Yaren, Fatma Tuğra, Gamze.
KARS KAĞIZMAN KAZIM KARABEKİR ORTAOKULU: Rabia, Dilek, Emine, Güler, Ayşenur, Zeytun, Dilan, Meleknur, Yasemin, Ela, Rüveyda.
SETLER: 25-5, 25-11, 25-15.