HA­LİL ÖZ­TÜRK
Lig­de evin­de­ki ikin­ci ma­çı­nı­da ka­za­na­rak mo­ral bu­lan Ço­rum Be­le­di­yes­por cu­mar­te­si gü­nü dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı Göl­cüks­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dı. Pa­zar­te­si gü­nü­nü izin­li ge­çi­ren kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım dün sa­at 15.30’da Te­sis­ler­de Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de yap­tı­ğı ça­lış­ma­ya tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.

Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han haf­ta­nın ilk ça­lış­ma­sı ön­ce­sin­de fut­bol­cu­lar­la bir top­lan­tı ya­pa­rak Fat­sa ma­çı­nın de­ğer­len­dir­me­si­ni yap­tı ve uya­rı­lar­da bu­lun­du. Say­han bu ga­li­bi­ye­tin da­ha an­lam­lı ha­le gel­me­si için dep­las­man­da ka­zan­ma­la­rı­nın çok önem­li ol­du­ğu­nu söy­le­di. Göl­cüks­por’un ilk üç ma­çın­dan pu­an­sız ay­rıl­ma­sı­nın re­ha­ve­te sok­ma­ma­sı­nı is­te­yen Say­han ra­ki­bin çok ko­şan ve di­re­nen bir kad­ro­ya sa­hip ol­du­ğu­nu maç­la­rı hep son da­ki­ka­lar­da kay­bet­ti­ği­ni ha­tır­la­ta­rak fut­bol­cu­lar­dan ay­nı cid­di­yet­le bu ma­ça ha­zır­lan­ma­la­rı­nı is­te­di.

Bu top­lan­tı­nın ar­dın­dan haf­ta­nın ilk an­tren­ma­nı grup­lar ha­lin­de ya­pı­lan ısın­ma ko­şu­la­rı ar­dın­dan dar alan­da pas ça­lış­ma­sı ile de­vam et­ti. Da­ha son­ra ön­ce ya­rı sa­ha­da son­ra ise tam sa­ha­da tak­tik ça­lış­ma­ya ge­çen kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da fut­bol­cu­lar ve tek­nik he­ye­tin mo­ral­li ol­du­ğu göz­len­di. Tak­tik ça­lış­ma sı­ra­sın­da Tek­nik Di­rek­tör Say­han Fat­sa ma­çın­da­ki ek­sik­le­ri üze­rin­de sık sık oyu­nu dur­du­ra­rak uya­rı­lar­da bu­lun­ma­sı dik­kat çek­ti.
Ço­rum Be­le­di­yes­por, Göl­cüks­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dü­re­cek.üü

Kaptan yarıda bıraktı

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da kap­tan Oğuz­han dün­ki ça­lış­ma­yı ya­rı­da bı­rak­tı. Fat­sa ma­çın­da at­tı­ğı mü­kem­mel gol­le ta­kı­mı­nı ga­li­bi­ye­te ta­şı­yan Oğuz­han dün­ki an­tren­man sı­ra­sın­da di­zin­de­ki ağ­rı üze­ri­ne ça­lış­ma­yı ya­rı­da bı­rak­tı.
Ma­sör Ali Kö­se­er ta­ra­fın­dan ilk mu­aye­ne­si ya­pı­lan Oğuz­han ted­bir amaç­lı ola­rak ça­lış­ma­yı ya­rı­da bı­rak­tı. Kap­tan’ın bu­gün An­ka­ra’ya gi­de­rek bur­da mu­aye­ne ola­ca­ğı ve haf­ta so­nun­da for­ma gi­yip gi­ye­me­ye­ce­ği­ne on­dan son­ra ka­rar ve­ri­le­ce­ği öğ­re­nil­di.

Editör: Haber Merkezi