HA­LİL ÖZ­TÜRK

Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Ekim ayı için­de 54 ku­lü­be 209 bin li­ra­lık mal­ze­le da­ğı­ta­cak­la­rı­nı açık­la­dı. Baş­kan Gül Ma­hal­le­ler ara­sı mi­nik­ler fut­bol tur­nu­va­sı ödül tö­re­ni sı­ra­sın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da ön­ce­lik­li ola­rak ma­hal­le­ler fut­bol tur­nu­va­sın­da mü­ca­de­le eden tüm ta­kım­la­rı kut­la­dı.

14 ma­hal­le ile bir­lik­te Bu­ha­ra Kül­tür Mer­ke­zi­nin mü­ca­de­le et­ti­ği tur­nu­va­da yak­la­şık 300 spor­cu­nun mü­ca­de­le et­ti­ği­ni be­lir­ten Baş­kan Gül ‘Ön­ce­lik­li ço­cuk­la­rı­mız ter­li has­ta ol­ma­ma­sı için ko­nuş­ma­yı kı­sa tut­mak is­ti­yo­rum. Mü­ca­de­le eden tüm ço­cuk­la­rı­mı­zı kut­lu­yo­rum ta­bi­ki şam­pi­yon olan Ka­ra­ke­çi­li ta­kı­mı­nı ve ho­ca­sı­nı ay­rı­ca kut­lu­yo­rum.

Bu ka­te­go­ri­ler Ço­rum fut­bo­lu­nun ge­le­ce­ği­ni oluş­tu­ran isim­ler­den ola­ca­ğı için çok önem­li. Biz­de bu yüz­den bu tur­nu­va­ya bü­yük önem ve­ri­yo­ruz. Bu­ra­da bir müj­de­yi­de pay­laş­mak is­ti­yo­rum. Geç­ti­ği­miz yıl­lar­da sa­de­ce 15 ku­lü­bü­mü­ze ya­pı­lan mal­ze­me yar­dı­mı­nı bu yıl Ço­rum­da fa­ali­yet gös­te­ren 54 ku­lü­be çı­kar­dık. Ekim ayı için­de dü­zen­le­ye­ce­ği­miz tö­ren­le top­lam 209 bin li­ra­lık mal­ze­me­yi ku­lüp­le­ri­mi­ze tes­lim ede­ce­ğiz. Tüm ku­lüp­le­ri­mi­ze şim­di­den ha­yır­lı ol­sun’ de­di.

Editör: Haber Merkezi