HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’a play-off ve ardından 2. lig hedefi yolunda destek vermek için başlatılan bayrak kampanyası son sürat devam ediyor. Kulüp Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan tarafından organize edilen bayrak kampanyasında şehrin muhtelif bölgelerine firmalar tarafından bayrak asma çalışması sürüyor. Mustafa Ercan kampanyaya katılmak isteyenlerin kulüple irtibata geçmesinin yeterli olduğunu söyledi.


Bayan ve çocuklara özel tribün

Yeni Çorumspor yönetimi bugün oynanacak Kocaelispor maçında bayan ve çocuklara özel bir tribün ayırdı.
Kulüp yönetimi maçı izlemeye gelecek bayanların ve çocukların daha rahat maç izlemesine imkan sağlamak amacı ile protokol tribünün hemen sağ tarafında bulunan bölümü bayan ve çocuklara ayırdı. Bu bölüme bayan ve çouk olmayanlar alınmayacak. Bu uygulamanın maça gelmek isteyen özellikle bayanlar ve çocuklar için çok olumlu etki yapması bekleniyor.


Taraftarlar müjde bekliyor
Yeni Çorumspor’un bugün Kocaelispor ile oynayacağı maçına gelmek isteyen taraftarlar Vali Mustafa Çiftçi’den müjdeli haber bekliyorlar.
Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Adliyespor maçından sonra Yeni Çorumspor Tribün Liderleri Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile görüşerek cuma günü maç saatinde gitmek isteyen taraftarların idari izinli sayılması için destek istediler.
Bu talebe Vali Mustafa Çiftçi sıcak yaklaştı ve inceleriz diye cevap verdi. Taraftarların bu talebine bugüne kadar Valilik kanalından bir açıklama gelmedi. Dün gün boyu çalışan taraftarlar bu konuda bizleri arayarak müjdeli haber beklediler. Bu konuda resmi açıklama gelmedi. Çalışan taraftarlar bugün idari izin konusunda müjdeli bir haber bekliyorlar.

Taraftar şova hazır
Öte yandan Yeni Çorumspor taraftarları dün gece başlayan şova bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında devam edecek. Dün gece iftarın ardından Yeni Çorumspor taraftarları tesislere gitti ve burda havai fişek ve meşaleler ile futbolculara renkli bir görsel şölen sundular. Kırmızı Siyahlı taraftarlar bugün ise maçtan önce başlayacak görsel bir şölen daha yapacak.
Tesislerden kafileyi motorlu bir grubun öncülüğünde alarak stada kadar eşlik ederek renkli bir görüntü verecek taraftarlar aynı şöleni stad içinde de sürdürecek. En önemli çalışma ise futbolcu yakınlarının mesajlarının yayınlanacağı sinevizyon görüntüsü olacak.