HARUN AKKAYA
Voleybol erkekler 1. liginde mücadele eden Sungurlu Belediyespor yarın evinde oynayacağı Niksar Belediyespor maçına kitlendi. Ligde kalmak için puan kaybına tahammülü kalmayan Sungurlu Belediyespor yarınki maçı kazanarak hem sekiz haftadır süren galibiyet hasretine son vermek hemde morallenmek istiyor.


Sungurlu Belediyespor takımı baş antrenörü Mustafa Özdemir yarınki maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını bu zorlu maçta taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyledi. Takım olarak günde çift antrenman yaparak kampta bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Özdemir ‘Kadromuza katacağımız üç isim için görüşmelerimiz sürüyor.


Son transfer hakkımızda hata yapmak istemiyoruz bunun içinde çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. En iyisini bulmak zorundayız. Sezon başı yaptığımız hatayı yapmamak için kısıtlı süre içinde en doğru takviyeleri yapmak amacındayız.
Bizim şu anda öncelikli hedefimiz yarın evimizde oynayacağımız Niksar Belediyespor maçını kazanmak. Bu maçı kazanmaktan başka hiç bir çaremiz yok. Rakibimiz 1. ligde uzun süredir oynuyor ve tecrübeli bir takım. Onlarda sezon başında yapılan hatalar sonucunda grupta alt sıralarda bulunuyorlar.


Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta en büyük güvencemiz taraftarlarımız. Onların bize vereceği destekle Niksar Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişe son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz. Ligde ilk yarının kalan üç haftasındaki hedefimiz en az 7 puan alarak umutlarımızı ikinci yarışa taşımak istiyoruz’ dedi.