HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Em­re Yük­sek­te­pe ile yol­la­rı ayır­ma­sı­nın ar­dın­dan bu mev­ki­ye ge­çen se­zon Di­yar­be­kirs­por for­ma­sı­nı gi­yen Fa­tih Er­gen sol bek için­de Os­man­lıs­por’dan Fer­di Ko­nak ile iki­şer yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
1994 Sam­sun Ter­me do­ğum­lu Fa­tih Er­gen Ye­şil Bur­sas­por ta­kı­mın­da ama­tör ola­rak baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da da­ha son­ra Ter­mes­por, Sam­suns­por, Ata­kum Be­le­di­yes­por, ve Kas­ta­mo­nu İl Özel İda­res­por ta­kım­la­rın­da for­ma giy­dik­ten son­ra ön­ce­ki se­zon şam­pi­yon olan Kas­ta­mo­nus­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı.


Ge­çen se­zon Di­yar­be­kirs­por’a trans­fer olan Fa­tih Er­gen 26 maç­ta for­ma giy­di bir gol at­tı üç sa­rı bir­de kır­mı­zı kart­la se­zo­nu ta­mam­la­dı. Er­gen 2. lig­de 12, 3. lig­de 25, Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de ise 59 maç­ta for­ma giy­di. Er­gen ile iki yıl­lık söz­leş­me im­za­lan­dı.


Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım sol bek için­de Os­man­lıs­por’un genç fut­bol­cu­su Fer­di Ko­nak ile an­laş­tı.  1996 Af­şin do­ğum­lu Ko­nak Bug­saşs­por’da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da 2015 yı­lın­da Os­man­lıs­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı. Ar­dın­dan iki yıl Bug­saşs­por’da ge­çen se­zon ise An­ka­ra Ad­li­yes­por’da ki­ra­lık ola­rak for­ma gi­yen Fer­di Ko­nak 24 maç ta oy­na­dı. Üç sa­rı kart gör­dü.

Editör: Haber Merkezi