HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor Tribün liderlerinden İsa Özçiftçi’ye Kocaelispor maçı öncesinde Emniyet tarafından darp uygulandı. Kırmızı Siyahlı takım taraftarlarını taşıyan otobüsler Emniyet tarafından belirtilen çıkıştan önce şehir içine girdiği için taraftarlar maçın başlamasına kısa bir süre kala stad yakınlarına anca gelebildiler.
Maç başladıktan sonra stada girmeye çalışan taraftarlara belirlenen çıkıştan önce çıktıkları için otobüse binerek arama için bekleyen polis noktasına gitmeleri gerektiği bildirildi. Bunu yapmaları halinde bir saatlik maçı kaçıracak olan taraftarlar bu olaya tepki gösterdi.

İsa Özçiftçi bu tartışma sırasında tepkiyi artırınca Emniyet güçleri tarafından yere yatırılarak ters kelepçe takıldı ve otobüs içinde darp edildi. Bu sırada sinir krizi geçiren İsa Özçiftçi gelen ambulansla önce hastaneye ordan karakola götürüldü. Maçı izleyemeyen İsa Özçiftçi ve Hüseyin Nalcı maçın sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Çorumspor Başkanı Fatih Özcan devreye girdi.

Başkan Özcan maçın ardından hemen karakola gitti ve İsa Özçiftçi ve Hüseyin Nalcı’yı karakoldan alıp stadın yanındaki taraftarların yanına getirdi. Tribün lideri İsa Özçiftçi tek üzüntüsünü takımının bu zaferinde tribünde olamamak olduğunu belirterek kendisini yalnız bırakmayan sahip çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’a teşekkür etti.